Alija 238. epizoda - KRAJ SERIJE!

Alija / Aaliya

Alija 238. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

capture-20150904-163020

Alija 238. epizoda – KRAJ SERIJE!
Ovo je muzički post,uživajte u naslovnoj pjesmi koja nosi naziv kao i ova serija “Beintehaa”. Da poslušate pjesmu,kliknite na dugme ‘play
‘.
Rocket,Aaliya,Soraiya i Zarina su ispred Barkath vile. On povuče Aaliyu,prisloni joj pištolj i govori Zarini i Soraiyi da ne prilaze. Obraća se Aaliyi: ” Šta sad ja da radim? Kaži im koliko te volim. Želim samo da te usrećim Aaliya. Volim te mnogo,pođi sa mnom.”
I Soraiya i Zarina,a naročito Aaliyu su uplašene. Aaliya pokušava da se nekako iščupa iz njegovih ruka. Iznenada Rocketa dobije udarac u glavu. Pada na pod,držeći pištolj. Aaliya pobjegne Soraiyi u zagrljaj. Beintehaa pjesma je u pozadini,kada je prikazan Zain koji je udario Rocketa. Rocket se okrene i pogleda u ozbiljnog Zaina ,neprijateljski raspoloženog. Soraiya i Aaliye sve uplašeno posmatraju,kao i Zarina.
Zain se obraća Rocketu: ” Šokiran si što me vidiš ovdje ? Moja majka i moja žena su me izbavile iz zatvora. Jer ,jedina osoba koja zaslužuje da bude u zatvoru si ti. ”
Rocket se pridigne,pa krene vratiti Zainu udarac. No,Zain ga uhvati za ruku i spriječi u tome. Ali,problem je u tome što Rocket drži pištolj u toj ruci. Njih dvojica se bore ko će dobiti prevlast na tim pištoljem,dok Aaliya i Soraiya,i dalje zagrljene to uplašeno posmatraju.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site