Alija 42 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 42 epizoda

By  | 

Alija 42 epizoda
Prevod čitateljka Vivan 98. Hvala!
Aaliya pije caj i cita novine. Zain se sprema za posao. Obukao je neku crvenu djeciju majica. Aaliya ga ismijava pjesmom “chota bacha jaan ke humko naa samjhana re ” (” ne smatraj me malim djetetom,ne uci me,ne smatraj me nezrelim ,ne uci mee”). Zain se presvlaci. Sad je obukao obicnu crvenu majicu. Aaliya ga opet ismijava pjesmom ” ladka bada anjaana hai” (” Ovaj momak je takva enigma,da li je on u snovima,stvarnosti ili bajkamaa? Da,da on je lud,stvarno je lud,sve je to isto. ” ) Opet se presvlaci. Ovaj put dolazi u odijelu. Pokusava da namjesti kravatu ali ne zna. Aaliya dolazi i pomaze mu. On grabi kravatu ali ona pokusa ponovo. Zain je na kraju baci i odlazi bez kravate. Aaliya kaze da ga ismijava ali da mu stvarno zeli sve najbolje prvi dan na poslu. Ide iza njega. Soraiya dolazi i govori Zainu da bi bilo dobro da joj je rekao da ide na posao a ne da je to saznala od njegovog oca. Srecna je sto njen sin ide na posao. Soraiya zatim govori Aaliyi da je Shabana nije nicemu naucila. Da kad muz ide prvi put na posao,treba mu dati slatko. Govori joj da Chand bibi vise drzi do toga od nje.Soraiya hrani Zaina kheerom . On jede i hvali Chand bibi. Zain odlazi. Aaliya govori Soraiyi da je ona napravila kheer, a ne Chand bibi . Ali da je smatrala da je to pravo majke i da je zato rekla Chand bibi da da Soraiyi kheer.
Soraiya kaze da zna da izmedju nje i Zaina nema nicega. Tako da je ona gost. I da joj ona ne moze oduzeti prava. Aaliya je tuzna cuvsi to. Nafisine kcerke se igraju u sobi. Uzimaju Shaziyinu narukvicu i ona puca. Shaziya dolazi i grdi ih. Pokusava da ih udari ali je Aaliya zaustavi. Shaziya kaze da ih mora nacuti lekciju,to je skupa narukvica. Ona zatim grdi Aaliyu i govori joj da se u sve mijesa i pita je da li su je tako odgojili roditelji. Aaliya joj govori da ne mijesa njene roditelje u to. Shaziya govori da je shvatila kakvi su na dan vjencanja, kako su je nametnuli Abdullah porodici. Aaliya kaze da bi je ona Shaziya trebala najbolje razumijeti,jer ona zna kako je to biti nametnut. Shaziya je ljuta i pita je kako se usudjuje da kaze da se ona ( Shaziya) nametnula. Kaze joj da cuti i da nema prava da joj ona prica,jer nju ni vlastiti muz nije prihvatio. Aaliya kaze da je to njen muz,njen zivot i da se ona ( Shaziya) ne mijesa. I dok je ona tu,da djecu niko nece dirati. Odvodi djecu. Upravo tad dolazi Gauhar. Pozdrave se i Aaliya je pita da li su se vec upoznali. Gauhar je zabrinuta i jedva izgovori da nisu. Djeca govore Aaliyi da idu i oni odlaze. Gauhar pozdravi Shaziyu i smije se. Pita je zasto je ljuta. Shaziya govori da je Aaliya iznervirala. Gauhar govori da je sad ona tu i da ce se pobrinuti za Aaliyu.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  11 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site