Alija - fotogalerija #1

Alija / Aaliya

Alija – fotogalerija #1

By  | 

page

Nakon završetka ove fenomenalne serije,slijedi fotogalerija iz nekoliko dijelova. U ovom prvom dijelu ,odlučila sam da napravim kratak podsjetnik prvih susreta Zaina i Aaliye,do vjenčanja. Uz svaku sliku,nalaziće se i kratak opis toga događaja. Uživajte,i prisjetite se kako je počela priča ove ‘Beskrajne ljubavi’. 😀
I da,ovo je muzički post. Uživajte u pjesmi na kojoj su Zain i Aaliya plesali za njenu ‘Sangeet’ ceremoniju. Kliknite da dugme ‘play’ da poslušate pjesmu. 
Ova slika sastoji se iz dva dijela. Prvi dio je trenutak kada je Zain prvi put ugledao Aaliyu. No,da se podsjetimo šta se prije desilo. Zain Abdullah živi u Mumbaju sa porodicom,tipičnim momačkim životom. Jako je vezan za svoju majku,Soraiyu koja voli da upravlja njegovim životom. Iako to nije želio,otac ga je primorao da ode u Bhopal na vjenčanje njegove ‘rođake’ Aaliye. Poznaju se još iz djetinjstva. Uglavnom su se svađali,trudili su se da napakoste jedno drugome. Kroz seriju se ponavlja jedna Aaliyina rečenica iz djetinjstva upućena Zainu : ” Kad god ti meni naudiš,ostaćeš bez gaća.” Tako da ,iako su odrasli nisu popravili svoj odnos,i dalje su ostali luckasti kao i u djetinjstvu. Dakle,pošto ga je otac primorao,zatvorivši sve njegove račune i kartice,spriječivši ga da ove u Bankok,Zain putuje u Bhopal na vjenčanje Aaliye Ghulam Haider. Njeno vjenčanje dogovoreno je sa Zeeshanom ,koji nije baš tako dobar kao što se predstavlja. No,o tome poslije. U autobusu,Zain putuje sa svojim najboljim drugom i bratom od njegove snahe,Rizwanom.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site