Alija - fotogalerija #2

Alija / Aaliya

Alija – fotogalerija #2

By  | 

page

Druga fotogalerija posvećena je  vjenčanju Zaina i Aaliye. Slijedi opis kako je do njega došlo i kako se ono odigralo. Opis je dočaran uz nekolike slike  njihovog vjenčanja. Uživajte i prisjetite se vjenčanja naše ZaYe. Ovo je “muzički post”. Da poslušate pjesmu ‘Jho bheji thi dua’ ,koja je često slušana kroz ovu seriju,čak i na ovom njihovom vjenčanju,kliknite na dugme ‘play’. Uživajte. 😀

Dakle,Zain kreće za Bankok. Pozdravlja se sa Aaliyom i odlazi. Kasnije,Aaliya sjeda ispred ogledala i prisjeća se Zainovih riječi da ta kombinacija čini da joj nos izgleda veći. Zain je u automobilu,ide ka aerodromu. Aayat i Aaliyine rodice donose slike sa ‘Sangeet’ ceremonije. Aaliya ugleda sliku nje i Zaina,prisjeti se tog trenutka. Potom slijedi Aaliyina ‘Haldi’ ceremonija. Nakon toga,Aaliya je u svojoj sobi i shvati da je Zainu ostao telefon tu,na stolu. On dobije pozive od djevojaka nazvanim svakakvim imenima npr. medena,slatkica… Aaliya se javlja i odgovara im. Potom ona razmišlja opet o Zainovim riječima što se tiče njenog stajlinga. Aaliya želi da promijeni haljinu. Aayat je zadirkuje da je to zbog Zainovih riječi. Aaliya je ućutkuje. I stižemo do ceremonije vjenčanja. Već pomenuto u prošloj fotogaleiji,Zeeshan nije onako dobar kao što se predstavlja. Njegova porodica i on uporno traže više novca od Ghulama i Shabane,koji oni nemaju.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site