Amazonke 89 i 90 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 89 i 90 epizoda

By  | 

Amazonke 89 i 90 epizoda

89 Epizoda
Došao je dan venčanja i čini se da će se održati usprkos svemu. Rubén razočaran odlazi sa imanja,ali Julia ga sustiže i pomaže mu da se skrije u ostavi. Tamo se skida govoreći da zna šta mu treba. Amparo samo plače. Fabiola razgovara s njom, moli je da razmisli i da se ne uda, ali Amparo misli da je Rubénova sestra i to je izjeda. I Olegario razgovara s njom, ali se ne povlači usprkos Amparinoj muci i suzama. I Reinaldo zapada u malodušnost i kaže majci da se neće oženiti, ali ona se razljuti i natera ga da izvrši obavezu. Tokom ceremonije Zenaida skupi hrabrosti i pred svima kaže da se protivi braku. Svi su iznenađeni.

Malena je izvan sebe jer je Alonso sve rekao Fabioli, a nju odbio, te je uz sto morala objašnjavati jer nije pazila što govori. Uspeva opet zavarati Olegarija. Fabiola joj ponovi da će Olegario uskoro shvatiti ko je ona zapravo. Vicente objašnjava Corini zašto ga je Betzabeth tako posebno pozdravila. Corina ga smiruje govoreći da nema problema jer među njima nema ničega. Tada dolazi Olegario i pred svima kaže da su oni sledeći koji će se venčati.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno