Amazonke 96 i 97 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 96 i 97 epizoda

By  | 

Amazonke 96 i 97 epizoda
96 epizoda

Reinaldo ponovo pokušava udobrovoljiti Amparo. Ona ga prezre, na što on izgubi strpljenje. Pokušava na silu spavati s njom, a ona se obrani udarivši ga vazom. Alonso objasni Marisol da on nije dete koje je videla na pozadinu računara. Marisol insistira da ga ponovo vidi,ali on je uplašen uverava da nema potrebe. Rodrigo i Corina razgovaraju o imanjima i posvađaju se. Corina je ljuta i ima osećaj da je bila greška zaljubiti se u čoveka koji toliko mrzi njenog oca. Rodrigo se potrudi da je zadrži. Corina je zamišljena zbog svega što joj je Rodrigo rekao i ispituje Zenaidu o krađi imanja. Fermina vidi kako su se Malena i Forero prijateljski pozdravili. Kaže to Fabioli, koja je iznenađena činjenicom jer svi misle kako je lekar Sergiov prijatelj.

Malena i Forero razgovaraju o poslu. Malena ostavi preteću poruku Aljureu. Carmita načuje razgovor. Forero traži novac od Malene i preti joj da će reći Olegariju da ga truje. Malo kasnije Malena se suoči s Aljureom. Dinorah shvati da je ispala budala pred Martom i veruje odvetnici zbog načina na koji se ona samouvereno branila. To joj potvrdi sumnje da je ljubavnica zapravo Corina.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno