Amazonke od 72 do 74 epizode - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke od 72 do 74 epizode

By  | 

Amazonke od 72 do 74 epizode
72 Epizoda

Amparo tvrdi Reinaldu da nije trudna jer u suprotnom ne bi pristala na farsu koju je smislio njen otac. Reinaldo se izruguje Rubénovoj situaciji, u čemu mu Olegariova daje snagu podrske. Fabiola nazove Amparo kako bi čula razlog zbog kojeg sada ne želi biti s Rubénom, ali Amparo odbija razgovarati sa bilo kime o tome. Svi zainteresovani za pronalazak dokumenta zbunjeni su jer im je Gaspar Infante rekao da se ne seća gde ga je spremio. Dinorah oseća da gubi Rodriga, a Vicente insistira da mu Rodrigo kaže zna li što o čoveku kojeg Corina voli. Dinorah ispituje Rodriga o Corininoj i Vicenteovoj situaciji, a Rodrigo izbegava odgovor i reaguje vrlo suptilno.

Alonso vidi Sergija kako izdaje naredbe ljudima za koje sumnja da su prouzrokovali požar u njegovoj kući i upozori ga da neće tolerisati još jedan napad. Sergio i Malena iskorišcavaju probleme u kući da izvrše jo jednu krađu ruma. Malena vidi da otrov deluje i da Olegario sve češće ima smetnje. Matacán insistira da ga odvede doktoru, međutim on ne želi. Alonso se zbliži s Fabiolom i ponovo je malo-pomalo zavede.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak nasledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *