Amazonke od 98 do 100 epizode - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke od 98 do 100 epizode

By  | 

Amazonke od 98 do 100 epizode

98 Epizoda

Alonso traži od Olegarija objašnjenje zašto posećuje Eugeniju. Olegario kaže Matacánu za posetu Eugeniji i komentarise kako ne veruje u njenu invalidnost. Traži da pritisne i Nelly i Eugeniju. Nelly pregleda neke papire i pronalazi fotografiju na kojoj su Eugenija i Alonso dok je bio dete. Alonso razgovara s Rodrigom i prizna mu da je on dete koje su Irazábali tražili. Gaspar uveri Rubéna da poseti Zenaidu. Kad stignu u selo, nazove je i kaže da želi razgovarati, što Zenaidu pogodi. Forero dolazi na imanje i traži novac od Malene, preteći joj da će da će razotkriti način na koji ubija Olegarija. Malena ga gleda s mržnjom.Tada ulazi Fabiola i načuje deo razgovora. Malena besno pokušava prekinuti susret, a Forero je spašava spominjući navodne pretrage. Malena priprema stupicu za Forera i pozove ga da se nađu. Tu uperi pištolj u njega spremna da zapuca. Fabiola novcem vrši pritisak na Aljurea da joj da pravi izveštaj i preti mu da će reći Olegariju. Na imanju vlada uzbuđenje jer se Amparo vratila s medenog meseca. Rubén slučajno naiđe na nju i Amparo mu, pod dojmom, kaže da su njih dvoje brat i sestra i da zato ne smeju biti zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *