Anamika - 180. i 181. epizoda! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – 180. i 181. epizoda!

By  | 

capture-20151225-162826

Anamika – 180. i 181. epizoda!
Prevod: Sinderella. Hvala. 😀
180. epizoda:
Anamika je šokirana Chhavinom odlukom. Porodica odlazi u Amristar, ostavljajući Jeeta i Chhavi same u kući. Biji uspeva nekako naterati i Anamiku da pođe. Anamika kaže da mora učiniti da Chhavi padne u očima porodice i stavlja nešto u Chikuov tanjir za jelo. U rukama ima neku igračku za psa. Onda je prikazan kako Chiku trči i juri Chhavi. Ona se sakrije, a Anamika naređuje Chiku-u da je nađe. Chhavi oseti da hrana gori, i brzo odlazi u kuhinju da ugasi gas. Chiku takođe dolazi u kuhinju. Svetla se ugase i Jeet i Chhavi se sudare. Jetova ruka dotakne prag hrama i Anamikina igračka se pretvori u pepeo. Chhavi kaže Jeetu da bi je Chiku ujeo da on nije došao. Porodica se vraća kući. Anamika kad čuje sve kaže da je uplašena zbog Chiku-a i zato bi volela ići kući. Chhavi joj kaže da će odvesti Chiku-a u Vet bolnicu što razljuti Anamiku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *