Anamika 69. i 70.epizoda – Jeet se vraća kući! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 69. i 70.epizoda – Jeet se vraća kući!

By  | 

anamika

Jeet se vraća kući!

69 epizoda

Prevod moderator Avika.

Anamika poljubi Jeetovo stopalo i ona onda krene da urla od bola.Jeetova porodica se moli, Rano ostavi idol na kamen.Jeet se probudi.Anamika je kod prozora i urla dok se ovi i dalje mole.Jeet začuđeno gleda.Anamika pruži ruku, dok napolju grmi.Rano se moli, dok su ostali uplašeni.Vetar duva.Anamika se smeje.Svi krenu da spreče sveću da se ugasi.Anamika opet urla od boli.Jeet je gleda.Sveća se nije ugasila.Anamika je došla do hola, urla.Jeet ide za njom.Anamika vidi Jeeta, urla.Ona viče Jeetu da je on samo njen.Zagrli ga, a on želi da ide.On govori mantru i Anamika padne, ona se pretvara u vešticu.Padne.Vatra gori po kući, Jeet pobegne.On dođe na mesto na kojem se porodica moli, svi ga zagrle.Srećni su.On i Rano se grle, Anamika ih iz daleka gleda.Svi odu, a Anamika krene nazad plačući.Ona ode do jezera, priseti se zajedničkih trenutaka sa Jeetom i krene da skoči.
70 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!
Anamika veoma usamljena odlazi do jezera gde se priseća da joj je Jeet obećao da je nikada neće ostaviti po bilo kojoj ceni. Priča sama sa sobom da niko nije bio u stanju da je pobedi, ali danas sama njena ljubav ju je porazila. Rano ne samo da joj je odvela Jeeta daleko od nje, već joj je i moć takođe uništila. I to ju je nateralo da poseti jezero još jednom. Rekavši ovo, Anamika skoči u jezeru.
U Saluja kući, Jeet se osvesti ali se odjednom opet onesvesti. Malo nakon ovoga, kad su svi otišli Rano se priseća svih srećnih trenutaka sa Jeetom.

Nakon 2 dana, i dalje nema poboljšanja u Jeetovom zdravlju, Balraj savetuje Pratapa da se raspita za drugo mišljenje o istom (Jeetovom zdravlju). Iste noći, doktor kaže da je Jeet sasvim normalan i da će uskoro doći svesti.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site