Anđeo osvete – 3. epizoda – Santiago poljubi Santu!

Meksicke serije

Anđeo osvete – 3. epizoda – Santiago poljubi Santu!

By  | 

7Anđeo osvete – 3. epizoda – Santiago poljubi Santu!

Santa se naljuti kad vidi svog verenika kako ljubi drugu ženu. Pre nego što Umberto odvede ljubavnicu, Santa mu dozvoli da objasni. Liseth kaže da je pre 18 godina rodila Umbertovo dete i ta će ih veza spojiti zauvek.
Santa napusti vilu Cano bez mnogo oklevanja. Za njom ide Umberto, koji iz osvete udari Liseth. Ali Francisca ga zaustavlja moleći ga za pomoć da spasi svog oca koji se previja od bolova na podu. Na sreću, spazam ne traje dugo, posle par minuta mu biva bolje i nalazi se u krevetu. Krivac za ovaj incident je Jorge, koji je sipao čudnu tečnost u posebnu Gasparevu so, želi da ga ubije.
Te noći Barbara, pokrenuta intrigama, potraži kuću porodice Garcia, tj. ženu i sina muzičara kog je strpala u zatvor. Primi je Paula, koja je uverava da tu ne živi nikakav član porodice Garcia.
Sa druge strane, Arturova majka prebacuje Arturu što ga je videla kako se isuviše nežno/prison grli sa “obojenom” ženom. Njen sin biva ogorčen zbog načina na koji njegova majka razmišlja, uverava je da je reč o drugarici. On je svestan da ako njegova majka otkrije vezu koju ima sa Marom, nikad je neće prihvatiti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site