Anup Soni/Bajron/ - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Glumci

Anup Soni/Bajron/

By  | 

220px-Anoop_soni_colors_indian_telly_awardsAnup Soni ili Anoop Soni je televizijski i filmski glumac.Ima stipendiju National School of Drama.Karijeru je zapoceo sa televizijskim serijama.Zatim je prestao da glumi u serijama i opredelio se za filmove.Kanije,krece da glumi i u serijama i u filmovima.

Anup zivi u Mumbaju sa suprugom i dvoje dece.Voli domacu hranu.U privatnom zivotu je srecan i ispunjen.Filmove u kojima je glumio nisu stekli neku popularnost.On ima nekoliko hit predstava….Odbio je da igra u 2 serije,jer kako on kaze,samo ako mu se dopada radnja koja se odnosi na lika koji on glumi,on tada pristaje.Ne voli dosasdne radnje,a ni dosadne uloge.Zeli da se oproba i u komedijama.Trenutno igra vrlo vaznu ulogu u seriji Mala nevesta.

Invalid Displayed Gallery

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno