Anup Soni/Bajron/ - Turske-Serije.Net

Glumci

Anup Soni/Bajron/

By  | 

220px-Anoop_soni_colors_indian_telly_awardsAnup Soni ili Anoop Soni je televizijski i filmski glumac.Ima stipendiju National School of Drama.Karijeru je zapoceo sa televizijskim serijama.Zatim je prestao da glumi u serijama i opredelio se za filmove.Kanije,krece da glumi i u serijama i u filmovima.

Anup zivi u Mumbaju sa suprugom i dvoje dece.Voli domacu hranu.U privatnom zivotu je srecan i ispunjen.Filmove u kojima je glumio nisu stekli neku popularnost.On ima nekoliko hit predstava….Odbio je da igra u 2 serije,jer kako on kaze,samo ako mu se dopada radnja koja se odnosi na lika koji on glumi,on tada pristaje.Ne voli dosasdne radnje,a ni dosadne uloge.Zeli da se oproba i u komedijama.Trenutno igra vrlo vaznu ulogu u seriji Mala nevesta.

Invalid Displayed Gallery

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site