Arda zbog Efsun pretuče Kenana!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 85 epizoda drugi deo,Arda zbog Efsun pretuče Kenana!

By  | 

page 2Arda zbog Efsun pretuče Kenana!

Bahar, Evsun i Ateš odlaze na obalu, gde Mehmet dolazi čamcem sa sandukom u kome je Hasretino telo. Bahar se tužna oprašta od Hasret, a zatim i Evsun koja se priseća lepih trenutaka sa Hasret i moli je da joj oprosti.Mehmet i Bahar odlaze sa kovčegom.Evsun zove Sultan i kaže joj da će joj ona pronaći ćerku jer niko ne sme da odvoji majku od deteta.

Hanife dolazi kod Sultan i kaže joj da je mnogo pogrešila, jer ona ( Hanife ) zna gde joj je kćerka.Kaže da je zbog nje ( Sultan ) čak i majka pretukla.Hanife pita Sultan kako da je kazni.Hanife kaže da joj sada traži 100. 000, a da će svakog dana cena rasti za po 50. 000 dok se bude premišljala.Hanife joj kaže da će joj reći ko je ona, gde živi…Sultan je pita jel se ne igra sa njom.Hanife se kune da ako joj da novac dovešće joj kćerku živu i zdravu.Hanife je pita zar nije njena kćerka vredna 100.000 lira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hanife kaže Ganimet da će joj Sultan sutra dati novac i da će joj ona (Hanife) reći da joj je Zejnep kćerka.Ganimet joj daje nešto novca i moli je da ćuti.Hanife je uvredjena tim sitnim novcem.Ganimet baca stvari po kući i po Hanife.Hanife pokušava da pobegne, penje se na krevet, oklizne i pada preko prozora.Sultan je vidi i trči ka njoj.Ganimet trči do prozora i viče : „Hanife „, hvata se za glavu.Ganimet silazi dole i kukajući moli Hanife da ustane.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site