Ariza 3. epizoda!

Ariza

Ariza 3. epizoda!

By  | 

Ariza 3. epizoda!

Ali Riza, zajedno sa svojim prijateljima, neutralizuje Jašara, te na taj način zaustavlja planirani prevoz. Fuat dolazi u vilu i ubedjuje prisutne da je Sabri na internet pustila video snimak sa Burakom, i na taj način izdala mesto stanovanja svog sina. On želi da uzme svog sina. Medjutim, Hašmet to neće dozvoliti.

Halide se povlači iz bolnice u kojoj je radila u Vanu. Odlučna je da od sada bude uz oca. Saznanje da je Ali Riza prestao da prevozi kamione i raskrinkao Jašara odjekne kao bomba u svetu mafije. Burak preduzima neophodne vreme da vrati izgubljenu reputaciju. Sabri postaje Burakova meta. Svi se udružuju da zaštite Sabrija od Buraka.

Neplanirani dofadjaji , dovode do toga da se Burak, Halide i Ali Riza sretnu na istom mestu.

Sve epizode serije Ariza

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *