Ariza 16. i 17. epizoda!

Ariza

Ariza 16. i 17. epizoda!

By  | 

Ariza 16. i 17. epizoda!

16 epizoda

Burak se nada da će zahvaljujući ocu biti spašen , ali iznenada se nadje pred Ali Rizom. Ali Riza je odlučan da se osveti i ubije Buraka. Murat je spreman na sve da zaštiti svog brata. Zaključuje nov sporazum sa planom Hašmeta, tako da plan Ali Rize neće uspeti. Hašmet i Halide saznaju ko je pravi ubica njihove porodice. To saznanje dovodi do početka rata sa Hišmetom.

17 epizoda

Halide puca u Fuata i on se nalazi u kritičnom stanju. Burak u odsustvo oca organizuje napade. Hašmet saznaje da je Halide u Burakovim rukama i traži pomoć od Itijara. Nastavlja se suočavanje Ali Rize i Buraka. Ali Riza je spreman dati svoj život da spasi Halide.

 

Sve epizode serije Ariza

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *