Ariza 14. i 15. epizoda!

Ariza

Ariza 14. i 15. epizoda!

By  | 

Ariza 14. i 15. epizoda!

14 epizoda
Ali Riza pokušava da se urazumi nakon strašnih mučenja. Muzafer ne uspeva da sazna ko stoji iza njegove otmice. Ali Riza na sastanku govori o svemu što je doživeo.Fuat mu objašnjava ko stoji iza svega.
Ali Riza uništava Numanovo skladište. Zbog toga će Numan tražiti novac od Buraka. Melek odluči da sa Hašmetom podeli veliku tajnu koju je saznala. Numan saznaje da je novac koji je Burak poslao lažan, pa Numan odluči da puca u njegovu kuću.Medjutim, umesto da se na nišanu nadje Burak, nalazi se Halide.

15 epizoda
Ali Riza odvodi Halide u bolnicu. Hašmet preti da ako se nešto dogodi njegovoj kćerci neće nikoga ostaviti u životu. Burak pokušava da pronadje Numana pre Ali Rize, ali ne uspeva. Ali Riza nalazi Numana i ubija ga.Fuat se boji za život svog sina, okuplja ljude i kaže da je Ali Riza možda ubio Buraka.Ali Riza se pojavljuje na sastanku sa Burakom.Burak priznaje šta je sve učinio, a organizacija ga osudi na smrt. Fuat smišlja plan da spasi sina.

Sve epizode serije Ariya

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *