Badtameez Dil - 1. epizoda - Susret Abeera i Meher!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 1. epizoda – Susret Abeera i Meher!

By  | 

Prikazani su muzički instrumenti i bend koji čeka na Abeera. On se konačno pojavljuje i uzima svoju gitaru, počne svoju pjesmu “Mere Nishan”. Potom je prikazana djevojka koja izlazi iz auta i odlazi na sahranu, nosi violinu. Ta djevojka je Meher. Abeer pjeva u studiju dok se ona vraća u svom autu, briše suze sa lice. Stiže do lifta koji je vodi do njene kuće. Majka je dočeka i upita da doručkuje. Upita da li je gđa D’Souza dobro. Meher potvrdi. Ugleda braću koji gledaju Abeerov nastup na TV. Ona pogleda ka televizoru kada njena tetka kaže braći da promjene kanal. Meher krene otići, majka je zaustavi i kaže joj da razmisli ponovo. Meher govori da je prestala da razmišlja zadnjih 8 godina, to je samo posao. Sa druge strane, Sani govori Abeeru da ga ljudi vole gledati na TV-u. Abeer veli da je sada vrijeme za emisiju. On mu govori da sačeka malo, njegov biznis baš ne ide kako treba. Neka sačeka da dođe novi nadređeni pa će se pobrinuti za sve. Abeer veli da će sada i nekreativna osoba da govori Abeer šta da radi. Meher ulazi u studio. Meher je predstavljena kao novi direktor kompanije. Abeer dolazi i ugleda je kao i ona njega. Sani je predstavi Samaru kada ona veli da dobro zna ko je on, kako je. On veli da je dobro vidjeti je. Potom je predstavi Abeeru  nazvavši njega zvijezdom. Pogledaju se, Meher se pozdravi, Abeer je gleda i rukuju se. On joj poželi dobrodošlicu. 
Kasnije, Meher radi za svojim stolom. Sani joj govori da je slobodna u donošenju svojih odluka, ali neka se konsultuje sa Abeerom, on je osjetljive prirode. Slobodan je kao ptica i teško ga je obuzdati. Meher mu kaže da ima povjerenja u njene odluke, biće u korist kompanije. On se zahvali, ulješala mu je dan.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno