Badtameez Dil - 16. ep. - Abeer prespava kod Meher!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 16. ep. – Abeer prespava kod Meher!

By  | 

Meher dolazi do Abeera, on veli da je brza, nije znao da toliko želi da ga vidi. Meher pita šta hoće. On veli da ona pokušava da mu uzme svakoga, Nisar, Sašu, a sada i njegov mir. Meher mu govori da ide. On je pita zašto je došla na njegov kanal. Ona veli da će mu odgovoriti, ali sutra. Abeer insistira. Ona ga gurne u lift i govori da ide. On ne ode i govori da bi ona trebala da pusti njegovu ruku i ode iz njegovog života. Ona veli da je pijan. On je privuče k sebi i govori da je zaboravio i nastavio je dalje. Neka mu vjeruje, za njega su oni prošlost. Meher mu skrene pažnju da spusti ton i ode. On vikne da je nastavio dalje i padne na nju.
Abeerovi roditelji gledaju njegovu emisiju. Kuber (otac) veli da priča svoju ljubavnu priču, samo to je preostalo. Majka mu kaže da ode da priča sa njim, ako mu smeta. Umjesto što ga stalno pecka, što ne popriča sa njim? Kuber veli da je pokušao prije 15 godina, pitao ga je da se pridruži porodičnom biznisu, ali ona ga je odvela u tu muzičku školu i sada je Abeerov život greška samo i isključivo zbog nje. Madvi (majka) veli da je on toliko toga postigao svojim talentom, čitav svijet ga voli, samo ga on kritikuje.
Meherina porodica vidi pijanog Abeera i govori Meher da ga uvede unutra, probudiće komšije. Kriju od njene tetke. Njena mama predloži kao i njen brat da Abeer ostane tu, ko zna je li i jeo. Meher veli da će nazvati majku, pa se ispravi i doda Abeerovu majku. Njena majka veli da će ona, neka ga ona odvede u svoju sobu da ga tetka ne vidi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!