Badtameez Dil - 2. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 2. epizoda!

By  | 

Meher razmišlja o Abeerovim riječima. Sjedne u auto i odveze se. Neka djeca bace boju na njen auto i ona se prisjeti prvog susreta Abeera i nje kada je podigao i bacio u bazen. Prisjeća se kako je tražila naočare u bazenu i počela da plače. Kada je to vidio, Abeer je skočio u vodu i dao joj njene naočare uz riječi da ne zamjeri, dešava se. Tada ga je odgurnula i on je otišao ostavivši je bijesnu i ljutu.
U sadašnjosti, Abeer  pije piće zajedno sa Samarom. Samar govori Abeeru da ono što se desilo na zabavi nije ispravno, ljudi se mijenjaju, ona je nastavila dalje. I on bi trebao..Šta da ga je neko vidio? Abeer upita šta onda, šta on želi, da joj otpjeva pjesmu dobrodošlice? Samar traži da pokušava da ga shvati. Abeer odbrusi da ne želi. Samar mu kaže da se smiri. Abeer ga upita na čijoj je strani, njegovoj ili njenoj? Samar veli kakvo je to pitanje. Abeer se naljuti i ode.
Abeer stiže kući, majka se obraduje, odlično što je poranio. Taman da svi večeraju zajedno. On stavi večeru na tanjir. Otac govori da je to kuća, neka fino sjedne i jede. Abeer nastavlja da jede stojeći i pokuša da izignoriše očeve riječi. Veli ironično da se vratio ranije da jer su mu nedostajale te lekcije. Abeerov otac veli da ima dvije novosti, prva je da je Abeer vidio bivšu ženu danas, a druga je da mu je ona šefica. Smije se. Abeer veli da su to znači dobre vijesti za njega. Otac ga podsjeti da je on dao 10 krora za razvod, neka ne zaboravi to.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno