Badtameez Dil - 35. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 35. epizoda!

By  | 

Meher se sprema za posao. Abeer govori da je on najtvdoglavija osoba na planeti, neće joj dozvoliti da ode. Sani je zove i govori joj da je bolesna i da radi od kuće, neka shvati, ne može da priušti da izgubi Abeera i nju. Zbog njega i njegove porodice, neka ne dolazi. Ona se složi nevoljno. Abeer veli da je pobjedio. Kuber priča sa policijom o Pinky. Inspektor kaže da će popričati sa uticajnim prijateljima. Kuber i Madvi se opet prepiru oko Meher i Abeera. Rati i koleginice gledaju Abeerovu fan stranicu i ona odluči da napravi za Nisara. Uzme papir da napiše ideje, Nisar dolazi i pita šta radi, insistira da vidi. Jure se i padnu zajedno. Ona zgrabi papir i pobjegne. Komšinica zvoni, Abeer otvori, ona oduševljeno vrisne i ode po ostale komšinice koja sada hvale Abeera i insistiraju da pjeva. On se složi, ali samo minut. Meher dolazi i počne se prepirati. Žene vele kako ima dobrog momka, bivšeg muža. Ona veli da jeste bivši muž, ali sada joj nije nista.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *