Badtameez Dil -9. epizoda - Abeer se zahvali Meher!

Badtameez Dil

Badtameez Dil -9. epizoda – Abeer se zahvali Meher!

By  | 

Abeer ulazi u Meherinu kancelariju i govori Nisaru da je to dobra prilika, neka razmisli o tome. Nisar se složi i ode. Abeer govori Meher da pokušava da rastavi dva prijatelja. Meher mu govori da ne daje sebi na važnosti jere je to uradila zato što je Nisar talentovan i treba šansu. Abeer pita gdje je bila ta njena dobrodušnost kadsa je Nisar bio bez posla? Sada je on u njegovom bendu, a ona to radi. Ona mu odbrusi da je dosta, nije sve povezano sa njim, nije ni on sam nastao, to što je on je D’Souza napravio od njega. Abeer pita zašto sada njega uvlači u to. Meher veli da ga više nema, a zna da je njegova zadnja želja bila da ga vidi, a on nije došao. Ode.
Abeer ode na grob D’Souze, sjedne pored i uzme blagoslove. Tužan je. Ode da posjeti njegovu ženu koja govori da ga je Elton (D’Souza) mnogo volio, nikada nijr propuštao njegove emisije, baš je bio ponosan. Uvijek je govorio da će živjeti iako bude mrtav, Abeer će ga održavati živim. POkušao je da ga vidi i kontaktira, ali bezuspješno. I ona je pokušala i tog dana srela je Meher i od tada Meher brne o njima. Abeer je emotivan i pita za čašu vode. Kad ona ode, on otavi novac sa porukom na stolu. Ona je pročita i tu piše kako se srami zbog svojih grešaka i neka ne shvati taj novac pogrešno, tu je i njegov broj. Nije održao svoje obećanje, ali će sada to da ispravi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site