Bahar 112. epizoda 3. deo,Arda govori Bahar da joj neće nikad predati Nuran!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 112. epizoda 3. deo,Arda govori Bahar da joj neće nikad predati Nuran!

By  | 

 

 

 

 

 

 

 

Bahar 112. epizoda 3. deo,Arda govori Bahar da joj neće nikad predati Nuran!

Bahar uplakana zove Mehmeta i kaže mu da moraju razgovarati.Hulija se vraća u konak.Sultan joj kaže da to nije smela učiniti.Hulija joj kaže da je njena kćerka zbog njih na klinici i pita je zar je stvarno mislila da joj to neće naplatiti.Sultan je podseća da joj je već zapretila da ne dira Evsun.Ona šamara Huliju, a zatim je tuče dok Hulija ne izgubi svest.Sultan odlazi iz konaka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Asteš se vraća svojoj kući.Ateš vidi uznemirenu Rejhan i pita je da li se nešto dogodilo, ali ona kaže da je sve u redu.On joj govori da je njegova kćerka živa.Rejhan je srećna zbog njega.

Hulija zove Kenana i kaže mu da joj je potreban da bi se osvetila.Kenan i Hulija se nalaze.Kenanu su suzne oči kad je vidi sa modricama i pita je ko joj je to uradio.Hulija mu govori da su Evsun i Sultan ukrali Baharino dete i da je ona to rekla Bahar i Atešu, a Sultan ju je zbog toga na smrt pretukla.Govori mu da su izludeli i Muge i da ju je lično ona predala na lečenje u klinici gde je i sama bila.Hulija mu traži da ubije Sultan.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site