Bahar 112 epizoda 4. deo,Evsun sa porodicom ostaje na ulici!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 112 epizoda 4. deo,Evsun sa porodicom ostaje na ulici!

By  | 

 

 

 

 

 

Bahar 112 epizoda 4. deo,Evsun sa porodicom ostaje na ulici!

Bahar odlazi kod Ateša.Oni jedno drugom priznaju ljubav zagrljeni.Ateš joj obećava da će pružiti lep život njoj i njihovoj kćerci.

Džemal izlazi sa Sultan i Zejneb na ručak i obećava im da im ništa neće faliti i da ni od koga neće zavisiti više.Sultan razmišlja da su se ponovo izvukle, ovog puta zbog budale Džemala.Kenan dolazi sa svojim ljudima.Kenan govori Džemalu da ga je voleo kao sina, ali je on izabrao izdaju i oduzeo mu lokale.Kenan mu kaže da je izdao i njega i Muge.Kaže mu da Hulijino dete kao da je njegovo i da je on izdao njegovu kćerku ( Hulija je tu sa njima ).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kenanov čovek pretuče Džemala.Hulija govori Sultan da neće tući nju jer ona nema osećanja, ali će tući njenu kćerku na njenim očima, jer će to da je boli.Hulija, nakon što pretuče Zejneb, kaže Sultan da prenese Evsun da će joj oduzeti Ardu, kao što joj je oduzela Nuran.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site