Bahar 118 epizoda 3. deo, Rejhan krišom stavlja tablete u Baharinu vodu kako bi pobacila!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 118 epizoda 3. deo, Rejhan krišom stavlja tablete u Baharinu vodu kako bi pobacila!

By  | 

Bahar 118 epizoda 3. deo, Rejhan krišom stavlja tablete u Baharinu vodu kako bi pobacila!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun i Arda dolaze sa Atešom i Nuran u vilu.Evsun pita Bahar da li joj je zaista oprostila.Bahar joj kaže da će uraditi sve da njena kćerka bude srećna i moli je da i ona bar jednom bude prava sestra.Evsun joj obećava da će se truditi da ona (Bahar ) bude srećna.Evsun joj to obećava.Nuran moli Evsun i Bahar da se više nikada ne svadjaju.

Arda i Mehmet ostaju sami sa Atešom.Arda govori Mehmetu da on ne traži oproštaj.Bahar govori Evsun da prihvata da sada Nuran ima dve majke.Rejhan stavlja tablete u Baharin čaj i odnosi čaj Bahar,Bahar pije.Bejza obaveštava Huliju, koja je sada u Kenanovoj kući, šta se dešava u kući.

Džejlan odvodi Muge u kafe.Nilgun ( Džejlanina majka ) dolazi kod Kenana i ostaje sa Hulijom i njim na večeru.Govori kako je upoznala Kenana i kakva je bila njihova veza, što Huliju strašno ljuti.Hulija odlazi u hotel Atahanova koji je preuzeo Behćet.On govori zaposlenom da za Huliju pripremi razidenciju u hotelu.Kenanov čovek sve to posmatra i obaveštava Kenana o tome.Nilgun planira da razdvoji Kenana i Huliju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *