Ateš saznaje da Nehir želi Baharinu smrt!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 107 epizoda 1 deo, Ateš saznaje da Nehir želi Baharinu smrt!

By  | 

fft99_mf7856719Ateš saznaje da Nehir želi Baharinu smrt!

Оmer ranjen pokušava da zaštiti Bahar i beži sa njom u šumu.Socijalna radnica piše izveštaj da se Evsun oduzme Nuran.Radnica govori Evsun da je zapisala sramotu koju je zatekla kad je došla i da se u takvoj sredini ne može odgajati dete.Ona odlazi.

Džemre zbog pritiska ostalih govori socijalnoj radnici da Nuran svi paze i čuvaju lepo u ovoj vili, moli je da pogleda Nuraninu sobu, a zatim odluči da li je dete dobro čuvano u njihovom domu.Socijalna radnica pristaje.Omer je ranjen i nakon nekog vremena pada.Odmah ga prevoze u bolnicu.Bahar obaveštava Ateša da su napadnuti i da je Omer ranjen.Ateš ostavlja Nehir i odlazi u bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Doktor obaveštava Bahar da metak nije oštetio ni jedan organ. Bahar ulazi kod Omera u sobu, zahvaljuje mu i kaže da mu duguje svoj život.Ona ga drži za ruku.Ateš dolazi.Omer ga nasamo pita da li ga je Nehir pratila onog dana kada je dolazio da se nadje sa Bahar.Ateš se vraća kući i čuje kako Nehir razgovara telefonom i govori da želi da ta cura više ne živi.

Nehir priznaje Atešu da želi Baharinu smrt, zaključava ga u stanu i kaže da će razgovarati nakon što završi sa Bahar.Ateš zove Bahar, ali se ona ne javlja.On puca u bravu i izlazi iz stana.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *