Bahar 120. epizoda 4. deo,Nuran sudskim putem pridadne Bahar i Atešu!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 120. epizoda 4. deo,Nuran sudskim putem pridadne Bahar i Atešu!

By  | 

 • Sultah govori Huliji da je odgajila decu poput bisera.
 • Evsun govori Nuran da je ne želi kako bih je odvojila od sebe

Rejhanin očuh ulazi u vilu preko prozora i želi da ubije Rejhan, govoreći joj da su ona i Ateš ubili njegovog sina i da će on ubiti njih.Mehmet prolazi tu i vidi ga.Tuče ga i govori mu da pusti curu.Rejhan zove Ateša, te ga on izbaca iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sultan govori Muge da je život takav, ali da je ona dobra devojka, nije poput njih.Sultan joj kaže da je ona bila uz njenu kćerku i da joj je ona-Sultan od sada kao majka.Sultan grli Muge i Zejneb.Hulija dolazi tu i ostaje nasamo sa Sultan.Hulija za sve krivi Sultan, kaže joj da su njena deca zbog nje (Sultan) postali ubice.Kaže da joj je pričala koliko Muge voli Džemala i da nije psihički stabilna, ali da je ona pomogla svojoj kćerci da udje u vezu sa njim.Hulija joj kaže da je njena kćerka postala ubica, kako bi spasila njenu kćerku ( Zejneb ) da je Džemal na smrt ne pretuče.

Sultan joj kaže da je u pravu, zla je, ali da joj veruje da bi za Zejneb i Muge i život dala.Sultan joj kaže da je odgojilaa decu poput bisera i da su i Arda i Muge jako dobra deca.Kaže joj da je Arda postao stub njihove kuće, a Muge je rizikovala svoj život da spasi njeno dete.Sultan joj kaže da kako se Arda smatra njenim sinom, tako se od danas i Muge smatra njenom kćerkom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site