Atahanovi izaberu Nuran! Bahar dobija porođajne bolove

Bahar / O Hayat Benim

Bahar – 131. epizoda – 3. dio – Atahanovi izaberu Nuran! Bahar dobija porođajne bolove!

By  | 

Atahanovi izaberu Nuran! Bahar dobija porođajne bolove
Prevod: Admin. 😀

Policija sa Mehmetom I Asimom odlazi u skrovište, alii tamo ne nalaze Kenana, već samo laptop.Na laptopu se pojavljuje Kenan I pita Asima da li je stvarno mislio njega da predje.Kaže da će se sada osvetiti svim Atahanovima.Arda ulazi u kola hitne pomoći, ali tu ne nalazi Evsun, napet je.Figen se vraća u konak u vidno lošem stanju, bez Nuran.Ona govori da su kindapovali Nuran.Bahar se sloši. Kenan govori da su kod njega I Nuran I Evsun.Pokazuje im njih preko skajpa.Kaže im da će oni da odluče ko će od njih dve živeti, drugu će on lično svojim rukama ubiti.On im daje 5 sati da izaberu ko će da živi. Zejneb se vraća kući.Ganimet je pita da li je ona uzela novac.Zejneb priznaje da jeste I kaže da mora da se osveti.Ona uzima ostatak para I želi da ih upali.Sultan pokušava da je spreči.Ganimet se sloši I pada na pragu kuće. U konaku se vodi rasprava ko treba da se ostavi u životu, u slučaju da im to bude jedina opcija.Svi osim Arde biraju Nuran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar ćuti jer je slomljena.Nakon Kenanovog poziva Atahanovi imaju još 10 minuta da donesu odluku.Bahar bira svoju kćerku.Ateš kaže Mehmetu da pozove Kenana I kaže im njihovu odluku.Arda je ljut I potuče se sa Atešom. Kenan poziva Atahanove.Ateš se javlja.Kenan mu kaže da će poslati adresu gde se nalazi Nuran.Bahar dobija bolove.Mehmet kaže da će on ići po Nuran, a da on (Ates) odvede Bahar u bolnicu.Ardu zaključavaju u sobi. Ganimet je dobro I Sultan se vraća kući, vidi Zejneb sa pištoljem.Pokušava da je spreči u nameri da naudi Ardi I Evsun, ali joj Zejneb kaže da ide da se osveti, makar I preko nje ( Sultan) mrtve.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *