Mehmet ima tumor na mozgu!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 70 epizoda,Mehmet ima tumor na mozgu!

By  | 

pageMehmet ima tumor na mozgu!

Novinari su ispred firme i žele da saznaju da li se Arda zaista oženio.Evsun dolazi.Novinari žele da slikaju nju i Ardu.Hulija ih moli da to ne čine i govore da je to nesporazum.Hulija se onesvešćuje nakon što Arda ne negira njihov brak.Mehmet je besan.U konak hvata Ardu za košulju i pita ga kako je smeo da obruka njihovu porodicu.Mehmetu ponovo kreće krv na nos.

Hulija nakon Evsuinog poziva odlazi da se vidi sa njom zajedno sa Ardom.Ateš ih prati.Salih pokazuje Huliji snimak.Hulija plače i govori da njen sin ne može da bude ubica.Arda joj kaže da je to tačno.Hulija im nudi novac i moli ih da joj daju taj snimak.Sultan kaže da će Evsun biti u vili, da će koristiti sve što i Atahanovi i da će se lepo ophoditi svi prema njoj.Ateš izlazi iz auta i pita Huliju o čemu se radi.Hulija mu kaže da se Evsun i Arda vole i da joj nimalo nije lako da to prihvati.Ateš govori Evsun da će ovog puta saznati šta se krije iza svega i da se neće izvući ponovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zejnep je skrhana bolom.Hulija i Arda dovode Evsun u konak.Cela porodica je šokirana, Hulija im objašnjava da se Arda i Evsun vole.Bahar je pita kako su je ubedili da prihvati Evsun.Fulija je pita ko ju je zaplašio, ko joj je pretio.Mehmetu se sloši.On govori Fuliji i Bahar da oni odlaze iz konaka.Bahar govori Evsun da sada ide, ali će se vratiti jer joj neće dozvoliti da joj ponovo ukrade život.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site