Begonia vidi Santu i Santiaga kako se ljube!

Meksicke serije

Andjeo osvete – 8 epizoda – Begonia vidi Santu i Santiaga kako se ljube!

By  | 

andjeo osveteBegonia vidi Santu i Santiaga kako se ljube!

Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 😀

Liseth ucenjuje Arturo-a da će da kaže njegovoj majci da je njegov sin sa devojkom crne rase, zauzvrat mu zatraži novac. Ali iza toga ima još gori plan, ponudi mu da je oženi i da dobije sina koji će naslediti enormno bogatstvo njegove majke, na taj način će oboje moći da podele. Oboje bi dobili, ona novac, a on bi imao priliku da skine svoju majku sa tereta.

Ivan se izvini Viktoriji, zbog poljupca koji joj je dao u popodnevnim satima. Ona mu veli da je bolje da zaborave taj poljubac, on može da joj bude sin (po godinama). Konverzacija je prekinuta od strane Santiaga, koji odlučuje da ode iz stana.
Santa namerava da ubije Umberto-a jastukom. Ali, njena namera će joj samo upropastiti planove, zbog
čega ona može završiti i gore od njenog supruga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Par sekundi kasnije, dobije poziv od Paule, koja je obaveštava da Willy gori od temperature, bez razmišljanja zgrabi tašnu i ode da vidi svog sina.
Ines zatraži od svog brata da joj pomogne da istraži prošlost Amande Brown, ko je u-stvari, i da li ima veze sa Santiagom, Umbertovim mlađim bratom.

Te noći, George izloži (valjda) veliku sumu novca, sve što ima u igri karata, ako pobedi, dobiće i duplo. Ali, ako izgubi, drugi igrači će dobiti njegov novac.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site