Bela robinja 2. epizoda! Prolazi 12 godina!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 2. epizoda! Prolazi 12 godina!

By  | 

Bela robinja 2. epizoda! Prolazi 12 godina!
Tomás i Lorenza napuštaju hasijendu. Tomás smatra da bi dijete trebalo ostati na imanju, a Lorenza ga ubedjuje da je čuvaju kao svoju kćer-Milagros.Nicolás otkrije da je Victoria živa i zapovedi Moralesu da krene u potragu za njom. Tomas, Lorenza i devojčice stigli su u Palenque i planiraju otpočeti nov život.Tamo vlada Prudencio.On dopušta Tomásu i Lorenzi da ostanu, ali pod jednim uslovom – moraju se rešiti malene Viktorije.Ipak,za njih se založi Prudencijeva kći Sara koja nosi dete svog predjašnjeg gospodara.

Morales tokom ispovesti govori ocu Octaviju da je poslušao Nicolásovo naredjenje i zapalio hacijendu El Eden. Otkriva mu i da je Quinterova devojčica živa jer ju je dao robinji da je spasi. Gutiérrez traži od Nicolása još novca za to što je falscifikovao vlasnički list njemu u korist. Nicolás naredi da ga ubiju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site