Bela robinja 5. epizoda!Prolazi 10 godina!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 5. epizoda!Prolazi 10 godina!

By  | 

Bela robinja 5. epizoda!Prolazi 10 godina!
Tomás i Miguel dolaze na Nicolásovu hacijendu. Trinidad objašnjava Miguelu da imanjem upravljaju belci. Victoria stiže u Španiju. U samostanu je dočekuju sestra Alicia i predsednica samostana. Robovi rade na polju. S njima su i Sara i Milagros. Sara je jako slaba. Isabelita moli oca i baku da joj daju robinju koja će joj praviti društvo da se više ne mora igrati sama. Nicolás joj obeća da će je dobiti. Sestra Alicia pokazuje Victoriji samostan i upoznaje je s ostalim devojkama. Victoria će tu pomagati učenicama. Nudi joj se i prilika da uči muziku i šivenje.

Nicolas posećuje Saru u kolibi. Priznaje joj da je i dalje voli. Sara ga moli, ako je doista voli, da se pobrine za njenog sina. Na samrti Sara priznaje Nicolásu da je Miguel njegov sin.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site