Bepannah – 130. epizoda – Zoya nastavlja sa veridbom!

Bepannah

Bepannah – 130. epizoda – Zoya nastavlja sa veridbom!

By  | 

Zoya nastavlja sa veridbom!

Wasim preda Adityi prsten namenjen Arshadu. Zoya je uznemirena u sobi, plače. Pokušava da uveri sebe da nije potresena zbog Aditye. On se pojavi na vratima rekavši joj da laže i njega i sebe. Zoya se naljuti što joj je opet ušao u sobu. Ona besna izlazi kad je on zgrabi, zatvori vrata i satera je uz orman. Pita je da li je bila spremna da stavi taj prsten Arshadu. Prsten se stavlja na prst kroz koji protiče vena koja ide direktno do srca. Zna li šta to znači? On pokušava da je ubedi u njena osećanja prema njemu (Adityi). Govori joj da pravi grešku. Natera je da ga pogleda u oči. Oni se gledaju. U pozadini se čuje naslovna numera. Aditya je snažno uhvati za ruku.
U sali, Qazi ode. I Arshadovi roditelji odu. Oni potraže Zoyu, ali nje nema. Noor kaže da će je dovesti iz sobe. Arshadova majka primeti da nema ni Aditye. Noor dobije ideju… Roshana ode da ih potraži. Arshadova majka želi da pođe sa njom. One dođu do Zoyine sobe i ugledaju zaključana vrata.
U sobi, Aditya i Zoya se gledaju. Zoya kaže da ne vidi ništa u njegovim očima. Aditya pojača stisak. Oboma dlanovi prokrvare. On joj kaže da vidi njegovu ljubav prema njoj, baš kao što je on video ljubav u njenim očima. Zoya se otima, boli je dlan, krvari.

Porodice kucaju na vrata. Zoya potrči da otvori. Arshadova majka je uznemirena i ljuta što je Zoya bila zaključana u sobi sa tim momkom. Zar će Arshad da oženi takvu devojku? Wasim pita Zoyu kako se usudila da uradi ovo. On primeti da je ona povređena i da krvari. Arshadova majka primeti da joj je povređen prst na koji ide prsten i to na dan veridbe. To je loš znak. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site