Bepannah – 55. ep. – Aditya i Zoya pobegnu Rajviru!

Bepannah

Bepannah – 55. ep. – Aditya i Zoya pobegnu Rajviru!

By  | 

Aditya i Zoya pobegnu Rajviru!

Epizoda je emitovana u Indiji 01.06.2018.

Nekoliko muslimana prolaze tu gde Zoya i Aditya stoje. Rajvir ne skida pogled sa njih dvoje, ali oni uspeju da se umešaju u gomilu. Rajvir je besan što ih je izgubio. On čuje ženu koja kaže da je neko upravo platio burku 2 hiljade koja inače košta samo 500. On je uveren da su to Zoya i Aditya. Počne da gleda okolo. Primeti da neko nosi cipele ispod burke i natera tu osobu da skine veo. Ljudi ga okruže. Kako se usuđuje da dira ženu? Rajvir pokuša da objasni kad ga Aditya pogleda. I Rajvir njega primeti. On pokuša da ode za njim, ali ti momci mu ne dozvole. Oni razmišljaju da zovu policiju, kad im on pokaže vizit-kartu. Oni mu se izvine zbog zabune.
Rajvir nastavlja potragu. Aditya govori Zoyi da se normalno ponaša. Tu ima puno ljudi. Niko ne treba da posumnja u njih. Zoya ugane nogu. Aditya joj kaže da pokuša da stane. Moraju da trče. Ona pokuša da ustane, ali uzalud. Tad Rajvir uperi pištolj Adityi u glavu. Šta su mislili? Prolaznici posmatraju.
Noor je i dalje ispred Hooda kuće i jako je zabrinuta za sestru. Policajci koji stoje ispred kuće se pitaju da li će ih Rajvir upucati. Ipak su ga prevarili. Noor je šokirana čuvši ovo. Šta Aditya planira da uradi? Zoya se zapetljala sa njim bez razloga! Ona se opet približi policiji. Ovo se ne bi desilo da su je pustili unutra. Neka je sad bar puste. Oni joj i dalje ne dozvole da uđe. Ona se na trenutak preda, a onda slaže da je tu zmija. Svi poskoče. Ona utrči unutra da pronađe neki trag. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!