Bepannah – 63. ep. – Madhu svedoči u Zoyinu korist!

Bepannah

Bepannah – 63. ep. – Madhu svedoči u Zoyinu korist!

By  | 

Madhu svedoči u Zoyinu korist!

Epizoda je emitovana u Indiji 13.06.2018.

Aditya kaže Harshu da ga ni jednom nije pitao da li je ubio Pooju ili ne. Harsh ga pita i Aditya odmahne glavom. Harsh kaže da mu ispričaju sve od početka. Njihove izjave moraju biti iste. Oni počnu sve da mu pričaju.
Sledećeg jutra, Zoya i Aditya dođu u sud. Porodice i Rajvir su već tamo. Aditya pita oca za majku. Harsh kaže da ona neće moći da gleda ovo. Rekao joj je da ne dođe. Zoya i Aditya sednu.
Rajvir priđe Mahi i Madhu. Nada se da su spremne. One potvrde. On ih uvede unutra.
Suđenje počne. Advokat tužilaštva počne izlaganje. Zoya i Aditya su jako lukave ubice. Jako skoro su izgubili partnere, ali njihovi partneri nisu umrli u nekoj nesreći. To je bilo dobro osmišljeno ubistvo! Kad su saznali za njihovu aferu i da žele razvod, naljutili su se. Sastali su se i isplanirali da ih ubiju u nesreći! On pokaže papire za razvod.
Wasim pita Noor da li je ona znala za to. Ona potvrdi. Ona kaže da su ona i Zoya krili to od njega. Da Yash nije mrtav, lično bi ga ubio!
Advokat tužilaštva nastavlja da nabraja incidente po svojoj želji. Oni (Aditya i Zoya) su se previše zbližili i sad su u aferi. Harsh uloži prigovor. Sve to je izmišljeno. Njegovi klijenti nisu u aferi. Advokat tužilaštva kaže da je odradio svoj posao pošto se suočava sa njim (Harshom) na sudu. On pozove Mahi kao svedoka. Ona sva srećna pristane. On je pita za njenu vezu sa Zoyom. Mahi kaže da su Yash i Zoya bili u braku 5 godina, ali Zoya nikad nije pokušala da uspostavi kontakt sa njima. Upoznali su je tek posle Yashove smrti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!