Boje strasti od 110 do 112 epizode, Milagros puca u Rebecu! - Turske-Serije.Net

Boja strasti-El color de la pasion

Boje strasti od 110 do 112 epizode, Milagros puca u Rebecu!

By  | 

Milagros puca u Rebecu!
110 Epizoda

Aída odlazi Marcelu kako bi razjasnila svoje sumnje o Milagros i zamoli ga da je više ne uznemirava. Marcelo ispituje Rafaelu o smrti svog oca. Daniela nazove Marcela kako bi se oprostila od njega i začuje se pucanj. Marcelo kaže Milagros da moraju razgovarati. Aída kaže Milagros da Marcelo želi saznati nešto o svom ocu. Uznemirena Milagros kaže Marcelu da nikada više ne odlazi Aídi. Marcelo želi saznati istinu. Policajci Ramos i Juárez nalaze trag bankarske transakcije koju su Rebeca i Amador uplatili Ricardu pre njegove smrti. Teresa optužuje Vinicija za silovanje. Rebeca daje Clari novac za Benitovo lečenje. Lucía i Tere to vide. Rebeca češlja Noru kako bi uzela nekoliko vlasi njene kose i dala ih Alfredu radi DNK analize. Policajac pita Rebecu o novcu koji je uplatila Ricardu. Ona kaže da je to učinila kako bi ga odmaknula od sebe. Marcelo i Lucía dogovore se za datum venčanja u matičnom uredu. Sara pita Alfreda je li video Ricarda i kaže mu da je umro. Alfredo kaže da on o tome ne zna ništa. Rebeca predaje Norine vlasi Alfredu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


111 Epizoda

Uzrujana Milagros govori Marcelu da nikada neće dopustiti da se Cristóbalovo telo ekshumira. Marcelo ispriča Alfredu da je Daniela pokušala počiniti samoubistvo. Alfredo brani Milagros da se susretne s Danielom. Rebeca govori Lucíji da će ona biti odgovorna ako se nešto dogodi Nori. Lety naslućuje da je Ricarda verojatno ubila neka žena. Nora traži Románovu tajnicu njegovu adresu te dolazi u njegov stan. Napeta je i poverava mu se. Kaže mu da je nekoga ubila. Lucía pešači do matičnog ureda. Román je nazove i kaže joj da je Nora u lošem stanju. Lucía nazove Marcela i kaže mu da ne može doći u matični ured na venčanje.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site