Patroklo je pušten iz zatvora, Ahil je u kritičnom stanju i dalje

Brusko-Mprousko

Brusko – 712. i 713. epizoda – Patroklo je pušten iz zatvora, Ahil je u kritičnom stanju i dalje!

By  | 

 Patroklo je pušten iz zatvora, Ahil je u kritičnom stanju i dalje

712: Ahil je ponovo odveden na operaciju sa unutrašnjim krvarenjem, Melina gubi sve nade i optimizam jer su predikcije doktora uznemiravajuće. Mateo saznaje za loše stanje svog brata. Nektarije nakon pod prtiskom, odluči da promjeri izjavu i otkriva da ih je Patroklo uhvatio u zamku i da je Ahil povrijeđen. Patroklo je uhapšen. Demetra odvodi Marinu iz Aleksandrine kuće i odnos majke i kćerke je sve gori. Dijamantis sa Renatom priprema vjenčanje dok su njeni roditelji jako ljuti zbog odluke.
713: Melina je slomljena jer je Ahilovo stanje kritično. Konastatina se udalji od Haridimosa kada je on pravi ljubmornom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nakon konstantne svađe sa Demetrom, Marina odbija da ode u centar za oporavak. Andreasov prijatelj, Gregory traži prvi kontakt sa Alcibiadesom. Imajući snažan alibi i u odsustvu ostalih, Patroklo je oslobođen. Vijest da Dijamantis ženi Renatu stigne i do Laurel. Melina, Mateo i Nektarije su šokirani kada ih Ahilov doktor obavjesti o Ahilovom stanju.
Picture source: www.inewsgr.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *