Brusko - 747. i 748. epizoda - Patroklo ubija jednog od Loveinih otmičara i bježi od policije na Kipar!

Brusko-Mprousko

Brusko – 747. i 748. epizoda – Patroklo ubija jednog od Loveinih otmičara i bježi od policije na Kipar!

By  | 

Patroklo ubija jednog od Loveinih otmičara i bježi od policije na Kipar!

Prevod: Vivi

747: Patroklo ubije jednog od Loveinih kidnapera i Nektarije, Ahil i Mateo moraju da objasne zašto su na mjestu zločina. Melina je zabrinuta. Sifis čuje za Dijamantisa i želi da se vrati u Hanju. Chrysanthi se čudno ponaša i uzima pištolj krišom od Paula i nalazi se sa osobom sa kojom komunicia svo vrijeme. Policija traga za Patroklom u Hanji, ali on je na Kipru sa Demetrom ubjedviši je da proda svoje imanje. Konstatina je ushićena zbog veze sa policajcem Archontakijem.

748: Ahil u Nikoziji ugleda Patrokla i Demetru i ne može da se suzdrži i napadne ih. Stela nalazi drugi izgovor da muči Matea koji čitavu noć ide od kuće do kuće da je nađe. Minas proslavlja sa Dafne i Myrosom Lininu trudnoću, ali noć neće završiti srećno već rastankom Dafne i Myurosa. Patroklo saznaje da Dijamantis ima dokaz u vezi ubistva Sifalakija da oslobodi Sifisa. Njegova reakcija je nasilna. Alice nalazi dobavljača vina za izvoz u Rusiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *