Cansu Dere-biografija - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Glumci

Cansu Dere-biografija

By  | 

cansu dereCansu Dere je rodjena 14 oktobra,1980 godine u Ankari u Turskoj.Ona je glumac,model I mis Turske 2000-e godine.Turska  vlada joj je zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavao na Cipru u grčkom delu Nikozije. Kao model, nosila je revije najpoznatijih turskih modnih dizajnera kao što su Hakan Yildirim, Cengiz Abazoglu, Umit Unal, Arzu Kaprol i Ozlem Suer, a nastupila je i na nekoliko modnih revija u Parizu 2002. i 2003. godine.Prema medijama,njen sam lik u seriji unapred obecava uspeh serije.
Nakon diplomiranja u Instanbulu,ona pocinje da glumi na tv-u I u filmovima od 2004 godine.Izmedju 2006 I 2008 godine ona je imala glavnu ulogu u seriji Sila.Glumila je I u nama poznatoj seriji Ezel.Serija je snimana 2009,a ona je tumacila lik Ejşan Ataj.2012-e se pojavljuje I u seriji Sulejman velicanstveni,kao Friuze Hatun.
Zbog svog privlacnog izgleda Cansu je bila u prilici da svoju gostujucu ulogu u seriji Sulejman velicanstveni naplati po epizodi 15 000 evra.
Visina: 176 cm. Horoskopski znak: Vaga.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno