Cansu Dere-biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Cansu Dere-biografija

By  | 

cansu dereCansu Dere je rodjena 14 oktobra,1980 godine u Ankari u Turskoj.Ona je glumac,model I mis Turske 2000-e godine.Turska  vlada joj je zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavao na Cipru u grčkom delu Nikozije. Kao model, nosila je revije najpoznatijih turskih modnih dizajnera kao što su Hakan Yildirim, Cengiz Abazoglu, Umit Unal, Arzu Kaprol i Ozlem Suer, a nastupila je i na nekoliko modnih revija u Parizu 2002. i 2003. godine.Prema medijama,njen sam lik u seriji unapred obecava uspeh serije.
Nakon diplomiranja u Instanbulu,ona pocinje da glumi na tv-u I u filmovima od 2004 godine.Izmedju 2006 I 2008 godine ona je imala glavnu ulogu u seriji Sila.Glumila je I u nama poznatoj seriji Ezel.Serija je snimana 2009,a ona je tumacila lik Ejşan Ataj.2012-e se pojavljuje I u seriji Sulejman velicanstveni,kao Friuze Hatun.
Zbog svog privlacnog izgleda Cansu je bila u prilici da svoju gostujucu ulogu u seriji Sulejman velicanstveni naplati po epizodi 15 000 evra.
Visina: 176 cm. Horoskopski znak: Vaga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *