Pratyusha Banerjee Biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Pratyusha Banerjee Biografija

By  | 

531669_211428852335952_1918477384_nPratyusha Banerjee rodjena je u Jamshedpur, Jharkhand, India 10.avgusta 1991 godine.Ona tu zivi sa svojim roditeljima.Njen otac je biznismen i majka domaccica .Ona je profesionalna plesacica,a takodje je zavrsila i cetvorogodisnji kurs pevanja.Visoka je 1.58.
Vrlo je napredna,od svoje 17 godine ucestvuje u igranim serijama,a i odlicna je na studijama.U seriji Mala nevesta,glumi Anandi.Ulogu je dobila kao starija Anandi nakon petogodisnjeg skoka u seriji,kada se od 3 izabranih lika glasalo putem sms/a.2 Marta 2013 ona odlazi iz serije,iz nepoznatih razloga.Menja je Toral Rasputra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

 

 

 

Invalid Displayed Gallery

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *