Car Ašoka Veliki – 413. epizoda – Darma traži od Devi da se uda za Ašoku!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 413. epizoda – Darma traži od Devi da se uda za Ašoku!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 413. epizoda – Darma traži od Devi da se uda za Ašoku!
Prevod: S. Hvala!

Sušim se sprema za venčanje. Čaru ga uverava da će se sve odigrati prema njihovoj želji. On je pita za Kaurvaki. Čaru odgovara da je uradila ono što je trebalo za nju. Prikažu nam flešbek kako Čaru baca crnu magiju. Čak je i posekla svoj plan da ponudi krv tokom zle molitve. Vatra poplavi. Čaru se zahvaljuje crnim moćima što su prihvatili žrtvu. Oni će se sada za njih osvetiti. Ašoka i Kaurvaki ne smeju se ujediniti. Kraj flešbeka. Čaru potom kaže Sušimu da moraju držati Kaurvaki i Ašoku odvojene, a zatim moraju držati Kaurvaki podalje od bilo koje pozitivne energije. Ona (Kaurvaki) će umreti onda čim je negativna energija napadne. Sušim se nasmeje. Čaru doda da čeka dan kad će je svet znati, ne kao ženu Samrata Bindu-a, već kao majku Samrata Sušima. Sušim kaže da je posao već počeo. Negativno odbrojavanje je počelo. Prvo Kaurvaki, onda Ašokina porodica i na kraju će sam Ašoka umreti!

Kaurvaki se sprema. Dolazi Jagannath, i opet kaže Kaurvaki da i dalje ima vremena. Venčanje može biti zaustavljeno. Otac mora ovo da kaže, kad njegova ćerka pravi najveću grešku u svom životu. Dužnost je oca da upozori ćerku da ne radi takvu stvar. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!