Crna ruža od 165 do 168 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 165 do 168 epizode

By  | 

Crna ruža od 165 do 168 epizode

165 Epiyoda
Kendal je srećan što je sina doveo u konak. Međutim, njegovu sreću pokvari telefonski poziv u kojem dobije vest da je Narin izbola Ebru. Kendal se prvi put nalazi u situaciji u kojoj ne zna šta da učini.

166 Epizoda

I dok se Ebru u bolnici bori za život, Kendal prisiljava Narin da se ponovo zatvori u bratovu kuću. Narin se ničega ne seća, prolazi kroz pravu noćnu moru. Rastrgana između vlastite savesti i Kendala, na rubu je gubitka zdravog razuma.
167 Epizoda
Vest da je Ebru izbodena ponovo unosi tugu u konak. Međutim, niko ne zna ko je to učinio, što ih čini još zabrinutijima. Baran i ne sumnja kakvo iznenađenje ga očekuje. Stalno odlazi u posete u bolnicu i pruža potporu svojim sestrama i bratu. Oguz traži nove tragove. Međutim, tokom te potrage na neočekivan način susreće se sa Narin i prolazi kroz najveće iskušenje u svome životu.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site