Čudesni doktor 11. i 12. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 11. i 12. epizoda!

By  | 

Čudesni doktor 11. i 12. epizoda!
11 epizoda
Ali se pokušava naviknuti na odeljenju patologije, iako mu je teško. I što je najgore, činjenica da mu ni Nazli više ne može pomoći da se vrati na hirurgiju. U isto vrijeme mobilizuje se i celo osoblje hirurškog odeljenja kako bi se pomoglo pacijentu s tumorom nezamislive veličine. Ali čini se da je nemoguće ukloniti tumor bez da se ubije pacijent.

S druge strane, Beliz ima strašne sumnje u vezi sa svojom prijateljicom, koja je nedavno rodila. Ali je na pragu između ova dva pacijenta i kako bi se vratio na hirurgiju potrebno je delovati sam i učiniti nešto što nikada nije radio.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site