Čudesni doktor 24.i 25. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 24.i 25. epizoda!

By  | 

Čudesni doktor 24.i 25. epizoda!

24. epizoda

Ali i Nazli su po prvi put svojoj vezi dali šansu, te otkrivaju da će biti mnogo teže nego što se čini. S druge strane, Kivildžim, koja je svoj plan realizovala saterala je Beliz u ćošak. U međuvremenu se ispostavlja da jedina jetra pogodna za dete kome treba hitna transplantacija jetre pripada osuđenom zatvoreniku. Usprkos svim rizicima, opasnog zatvorenika dovode u bolnicu.

25. epizoda

Beliz, koja se odlučila boriti protiv Kıvılcıma, ponovo je otvorila novu kliniku. Kad dobije novog asistenta na Hirurškom odeljenju, ponovo izbija sukob i ovaj put borba dovodi do otkaza dvoje ljudi.
S druge strane, nova asistentkinja Damla je svima na tapetu, ali niko ne zna kako prići ovoj pohlepnoj devojci. Ali govori pacijentu nešto što se ne bi smelo reći, te ponovo se nalazi na Tanžuevoj meti.

Sve epizode serije Čudesni doktor

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site