Čudesni doktor 24.i 25. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 24.i 25. epizoda!

By  | 

Čudesni doktor 24.i 25. epizoda!

24. epizoda

Ali i Nazli su po prvi put svojoj vezi dali šansu, te otkrivaju da će biti mnogo teže nego što se čini. S druge strane, Kivildžim, koja je svoj plan realizovala saterala je Beliz u ćošak. U međuvremenu se ispostavlja da jedina jetra pogodna za dete kome treba hitna transplantacija jetre pripada osuđenom zatvoreniku. Usprkos svim rizicima, opasnog zatvorenika dovode u bolnicu.

25. epizoda

Beliz, koja se odlučila boriti protiv Kıvılcıma, ponovo je otvorila novu kliniku. Kad dobije novog asistenta na Hirurškom odeljenju, ponovo izbija sukob i ovaj put borba dovodi do otkaza dvoje ljudi.
S druge strane, nova asistentkinja Damla je svima na tapetu, ali niko ne zna kako prići ovoj pohlepnoj devojci. Ali govori pacijentu nešto što se ne bi smelo reći, te ponovo se nalazi na Tanžuevoj meti.

Sve epizode serije Čudesni doktor

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *