Čudesni doktor 28. i 29. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 28. i 29. epizoda! Čudesni doktor nova sezona!

By  | 

Čudesni doktor 28. i 29. epizoda!

28 epizoda

Još jedan običan dan u bolnici Berhayat. Ali je doneo odluku da svoj odnos sa Nazli podigne na viši nivo, ali ne može pronaći pravi način kako da to učini. Beliz se sada dobro bori sa trudnom Kivildžim. Tandžu je besan na Doruka, novog asistenta hirurgije , koji dolazi na Damlino mesto, jer kasni prvog dana na poslu.

29 epizoda

Nevidljiva nesreća u jednom trenutku baca čitavu bolnicu u haos.  Čitavu bolnicu počinju preplavljati ranjenici. Iako za sada niko nije primetio, medju njima je i važan član bolničkog osoblja. Policija i vatrogasci pokušavaju da kontrolišu incident. Bolnički resursi su pred samim krajem. Ali se priseća zakletve koju je dao kada je postao doktor. Ali održava svoju reč, ali cena će za mnoge biti dosta visoka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site