Čudesni doktor 46. i 47. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 46. i 47. epizoda!

By  | 
Čudesni doktor 46. i 47. epizoda!
 
46 epizoda
Asistenti koji su spremni raditi za pola svoje plate dobili su izuzetno stresnu smenu od 36 sati. Ferman i Ali se posvađaju.
S druge strane, Ezo  prisiljena je oprostiti se od Alija. Na kraju ove teške smene jedan će pomoćnik dobiti kaznu, drugi će postati glavni asistent, a Beliz će dobiti neočekivanu ponudu.
 
47 epizoda
Beliz je odlučna da ne prihvati Vuslatinu ponudu.Ali kako nepilike ne prestsju pratiti bolnicu, Beliz se počinje boriti. S druge strane, novi posao glavnog asistenta od početka je Nazliinina ljubav, a Ali trči iz jedne smene u drugu za Nazli… Koju nije uspeo zaboraviti. Ne znajući za majčine pokušaje, Ezo odluči pomoći Aliju s Nazlı. Ali Vuslat ima potpuno drugačije planove i za bolnicu, a i za Alija.
 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site