Dama – 3. epizoda – Duel za Victorijinu ljubav!

Dama - La Señora

Dama – 3. epizoda – Duel za Victorijinu ljubav!

By  | 

1Duel za Victorijinu ljubav!

Prevod: Jeca & Tempi

Svet kojim je okružena Victoria Marquez se uzdrma. Njen brat Pablo treba da preuzme odgovornost oko porodičnog posla i to je nešto što prevazilazi njega/njegove mogućnosti, što isprovocira prve napetosti između brata i sestre. Angel, izmučen, u dilemi je između svog religioznog poziva i svojih osećanjima prema Victoriji. Da bi rešio problem što je pre moguće, don Enrique namerava da ga ponovo vrati na bogosloviju: na taj način će ga udaljiti od “zemaljskih” iskušenja. Međutim, Angel je već doneo definitivnu odluku: napustiće sve (svoje navike). Posetiće Victoriu i ponuditi joj da pobegnu zajedno.

U markizu de Castro se rađaju sumnje da se nešto čudno desilo u Engleskoj. Da li može biti da smrt Ricarda Marqueza nije bila nesreća? Imun na sve to, brige Gonzala de Castra su druge: slabo mentalno zdravlje njegove žene Irene se pogorša: njen pad izgleda nezaustavljivo, zbog čega razmatra mogućnost da je smesti u mentalnu bolnicu. Irene, svesna šta hoće da joj urade, u besu ulazi i preti Catalini da će otkriti njenu “tajnu” ako je smeste u mentalnu bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pablo Marquez, zahvaljujući bezuslovnoj podršci Encarne, odluči da preuzme kontrolu nad rudnikom i da na njih primeni svoje obnovljene društvene ideje, što opasno ugrožava težnje markiza da preuzme kontrolu nad poslovima Marquezovih. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site