Dangal ( 2016 )

Indijski filmovi

Dangal ( 2016 )

By  | 

Dangal ( 2016 )
Glavni glumci: Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh
Ocena:8.5
Vreme trajanja:161 min.

Mahavir Singh Phogat je bivšI amaterski rvač I šampion koji boravi u Balaliju.Otac ga je prisilio da prestane da se bavi sportom kako bi dobio stalno zaposlenje.On je žalio što ne može osvojiti medalju za svoju zemlju, ali je obećao da će to učiniti njegov nerodjeni sin.Medjutim, on se razočara kada dobije I četvrtu kćerku I prestane da gaji nadu da će dobiti sina koji će ostvariti njegov san.Ipak,kada njegove starije kćerke Greta I Babita vrate se kući nakon što su pretukle dva dečka kako bi im naplatili za pogrdne komentare, on shvati da one imaju potencijal da postanu rvači I počne da ih podučava.

Njegove metode su uključivale težak rad,jutarnje vežbe, a bilo je peisutno I kratko šišanje.Uprkos suočavanju sa seljacima, on nastavlja da trenira svoje kćerke.Iako u početku one mrze što ih otac tako tretira, shvataju da on brine za njihovu budužnost.Motivisane učestvuju na rvačkim turnirima I pobedjuju dečake.Greta osvaja prvenstvo na državnom I nacionalnom nivou u grupi junior I senior, pre nego što ode na Nacionalnu sportsku akademiju u Patiali, kako bi trenirala za predstojeće igre U Komonveltu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site