DH-Ahuja dolazi na Suhasininu i Manoharovu zabavu

Dehleez

Dehleez (54. ep.) 06.05.2016. – Ahuja dolazi na Suhasininu i Manoharovu zabavu!

By  | 

capture-20161222-212515DH-Ahuja dolazi na Suhasininu i Manoharovu zabavu

Appa govori da je 30 godina velika stvar. Adarsh govori da majka i tata nisu željeli da organizuju zabavu za godišnjicu, oni organizuju jednu. Appa veli da je njegov i Ammin brak napunio 24 godine, neka planiraju i njihovu godišnjicu. Adarsh je kao njihov sin pa mu može reći. Swadheenta veli da će isplanirati. Adarsh ih pozove na zabavu. Appa velio da će doći.
Ahuja govori Suhasini i Manoharu da plešu na zabavi, uživaće. Veliki je dan za njega, Suhasini je došla u njegovu kuću prvi put, počastvovan je, ručaće i pričati. Manohar veli da moraju ići, ručaće neki drugi dan. Ahuja odbija, osjeća se kao stranac, nisu mu rekli za Adarshovu vjeridbu. Suhasini veli da je došla prvi put tu, da ga pozove. Ahuja joj zahvali, on zna Swadheentu, šta njen otac radi. Manohar veli da je učitelj “Bharatnatyama”. Suhasini doda da je umjetnik. Ahuja veli da su oni veliku ljudi što su se složili sa tim, da je njemu Adarsh sin, on se ne bi složio. Suhasini govori da mu je Adarsh poput sina, žele da on dođe i upozna Ramakrishnana i da bude oprezan tokom razgovora. Ahuja pita za razlog. Suhasini veli da on ima drugačiju disciplinu. Ahuja govori da će mu objasniti da još nije posato “Samdhi”, on (Ahuja) je to godinama, on je stariji. Smije se. Manohar i Suhasini se smiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site