Devojka imena Feriha od 31 do 35 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 31 do 35 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 31 do 35 epizode

31 epizoda

Dok se na fakultetu i u stanu jednakom jačinom nastavlja napetost između Ferihe i Emira, Zehra se odjednom zatekne šokirana prošlošću koja joj se isprečila na putu. Ona je odlučna u izbegavanju svega što je podseća na Hasana Adila, kojeg je videla nakon mnogo godina. Ajsun, koja čini sve da dopre do sina, saznaje kako se Emir useljava u zgradu u kojoj žive Feriha i njena porodica. Zehra i Ajsun vrlo oštro međusobno reaguju prilikom susreta.

32 epizoda
Feriha vrlo oštro reagira preneražena Emirovom šokantnom ponudom. Feriha, koja proživljava velike lomove, sada je besna koliko i Emir. Emir, koji je siguran da se između Ferihe i Leventa nešto događa, nastavlja s pritiskom na nju zbog toga.
Dok se Haldun, koji je svojim očima video prevaru i doživeo srčani napad, bori za život, Sanem i Levent su uznemireni. Sanem oseca grižnju savest, ali i boji se onoga što će se dogoditi nakon što se Haldun oporavi.
33 epizoda
Riza burno reaguje nakon što je saznao da je Feriha upoznala Emira. Emir je zaprepašcen saznanjem da je dobila batine. Dok se on preko problema s batinama korak bliže primaknuo Ferihinom svetu koji uopste nije poznavao, Ferihu čekaju teški dani u školi nakon što su laži isplivale na površinu. Može li Emir precuteti ono što se događa u školi?
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno