Devojka imena Feriha 66 i 67 epizoda,KRAJ DRUGE SEZONE - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha 66 i 67 epizoda,KRAJ DRUGE SEZONE

By  | 

Devojka imena Feriha 66 i 67 epizoda
66 epizoda

Ferihina i Emirova osećanja nakon višegodišnje  odvojenosti su  pomešani. Dok na veridbi svi doživljavaju šok od iznenadnog Ferihina povratka, Emir, ali i Feriha,nastoje pregurati veče hraneći se međusobnim izlivima ljutnje. Napetost raste iznenadnim Javuzovim posetom i Saneminim dolaskom na veridbu. Emira izluđuje saznanje da su Feriha i Levent novi partneri u hotelu, a to komplikuje  život u hotelu. Feriha je svojim ulaskom u hotelsko poslovanje na korak bliže svomu tajnom cilju. Emirova reakcija nakon što je primetio Ferihine osvetničke namere je zastrašujuća. Vreme koje je još jedanput dovelo Emira i Ferihu za isti sto, nakon igra živaca u hotelu i oko njega, zapravo je vreme njihovog ponovnog susreta.

67 epizoda

Devojka imena Feriha 66 i 67 epizoda, Devojka imena Feriha 66 i 67 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Veza Ferihe i Emira, još je uvijek na iskušenjui. Ipak, njihova je ljubav jača od svih nedaća. Emir i Feriha shvate da su zbog nesporazuma proveli poslednje tri godine udaljeni jedno od drugog, a Leventa boli što se godinama ne uspeva približiti voljenoj Ferihi. Zaprosi je i poljubi, što vidi Emir, ali ona ga odbije. Emir raskida zaruke s Edže te se s Ferihom nalazi na njihovom posebnom mestu, dečjem igralištu ispred njene zgrade gde su se prvi put poljubili. Feriha mu kaže da je odbila Leventovu prošnju.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *